17963945

Despre Noi

Bijoux & Hobby reprezinta pasiunea pentru bijuterii si accesorii dar si pasiunea pentru a realiza ceva cu propriile noastre maini. 

 

Fericirea se gaseste intr-un suras, intr-o raza de soare, in urma unui parfum, intr-o bijuterie. Fericirea inseamna frumusete. Daca frumusetea se gaseste in ochii privitorului, acolo este si arta?

Pe o piata in care arta este sacrificata in favoarea comercialului este destul de greu sa gasesti accesorii unicat. Produsele handmade au garantia autenticitatii si originalitatii, fiind alegerea ideala intr-o lume in care fiecare individ isi cauta identitatea si incearca sa fie cat mai diferit.

In ultimii ani, bijuteriile au atins extreme, podoabele s-au transformat in obiecte de arta de purtat. Bijuteriile sunt esenta feminitatii si elegantei. Un accesoriu bine ales este precum o raza de soare intr-o zi cu nori: face minuni. Bijuteriile au un mesaj bine definit: trebuie sa placa, sa acompanieze, sa impresioneze. Bijuteriile insemna arta, istorie, fericire.

Numai ca sa treci in revista cuvintele expresive si forte diferite pentru bijuterii in limbile europene inseamna sa alcatuiesti un mic poem : bijoux in franceza, gioelli in italiana, joyas in spaniola, edelsteine in germana si jewels in engleza, caci bijuteriile se gasesc in toate colturile lumii.

Noi credem in bine, in partea luminoasa a lucrurilor si cand reusim sa transmitem oamenilor un pic de incredere avem sentimentul ca munca noastra nu e in zadar.

Fenomenul handmade a luat amploare, multi preferand sa cumpere produse handmade, pretuind astfel talentul, migala si inspiratia creatorilor. Originalitatea si unicitatea ar fi principalele caracteristici ale produselor handmade. A purta handmade e o alegere nu un indemn. Cautam cai de exprimare, vrem sa ne marcam unicitatea si atunci lucrurile personalizate ajuta intr-un fel. Este vorba de un limbaj aici pe care il poate exprima oricine intr-o maniera proprie, nealterata de conceptul: “la moda”. "

Dorim ca experiența dvs. cu noi să fie cu mult peste ceea ce vă așteptați, astfel că scopul nostru este de a vă oferi mai mult decât simple produse - dorim să vă oferim Emoții și Sentimente! 

Dacă luați decizia de a ne acorda încrederea dvs și de a alege cadoul dorit de la noi, vă oferim pe lângă produse frumoase și de calitate, urmatoarele facilități:

 • Livrare rapida atat in Bucuresti, cat si in tara
 • Garantia unor produse de calitate si multe modele unicat, create dupa design propriu
 • La cerere oferim Ambalare de Lux pentru fiecare cadou, indiferent de valoare
 • Platești Ușor, cum preferi
  • Cash la Curier sau Posta - Ramburs
  • Transfer Bancar
 • Poți personaliza cadoul ales cu mesajul dorit
 • Dacă dorești, primești împreună cu cadoul ales o Felicitare cu textul dorit
 • Vă oferim Consultanță Personalizată în alegerea cadoulul potrivit, în funcție de caracterul și pasiunile destinatarului cadoului
 • Si nu in ultimul rand puteti achizitiona Vouchere Cadou 
______________________________
 
Bijouxhobby is associated with sparkling, sophistication, elegance. Bijouxhobby handcrafted jewelry is suitable for wearers of any age and appeals to women with all sorts of style preferences. It can be incorporated into most any wardrobe, worn for any occasion. For this reason many Bijouxhobby wearers choose her jewelry among their favorites in their jewelry boxes! Ruxandra Giuglea - Bijouxhobby Designer, typically makes necklaces, bracelets, and earrings, but there is a lot of character to this particular brand of jewelry that makes it different from the competition. She typically uses silver mixed with gemstones, which are difficult materials to work with when making delicate handmade jewelry. Since her pieces are handmade, each piece is slightly unique from others and slight variances make each piece one to treasure.

 

Toate preturile contin TVA ANPC Creare Magazin Online